Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Горохівщині малеча оригінально привітала своїх татусів-героїв АТО

На заході, приуроченому Дню батька.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

На Горохівщині малеча оригінально привітала своїх татусів-героїв АТО

Таке торжество у районі відзначали вперше

Найкращим у світі татусям-героям Горохівщини подарували свої усмішки донечки й синочки  на святі, приуроченому Дню батька. Таке  торжество на Горохівщині відзначали   вперше. Його ініціаторами  стали працівники служби у справах дітей райдержадміністрації і районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді, а першими гостями  зачинателі традиції запросили бути сім’ї демобілізованих воїнів АТО.

Чим зворушили сердечка діточок, їхніх мам і татусів? Найперше малеча з цікавістю в оченятах поспішила переглянути в кінотеатрі «Волинь»  відібрані спеціально для неї захоплюючі кінострічки «Лускунчик» і «Четверте королівство».  

Емоції від перегляду стали ще яскравішими, коли словами вдячності і поваги  до дорослих, любові – до їхніх дітей  звернулися голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк, Горохівський  міський голова Віктор Годик, заступник голови Горохівської райдержадміністрації Андрій Розтока.

А ще дітвора завзято стала малювати на асфальті своїх найгарніших у світі татусів.

Керівники району і міста, до слова, теж люблячі і любимі батьки, завітали на дійство з особистими подарунками: Віктор Годик пригостив веселу малечу морозивом, Тарас Щерблюк – солодощами.

На заході, приуроченому Дню батька.
На заході, приуроченому Дню батька.

 Прийнявши гостинці  і сфотографувавшись для історії, дітвора завзято стала малювати на асфальті своїх найгарніших у світі татусів. Поруч них яскравими кольорами життя розфарбовувала себе, матусь, родини, квіти, веселку, пташат, золоте сонечко і голубе небо – свої мрії про щасливу родину і мирну Україну.

Юні учасники свята. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
Юні учасники свята. Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel