Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Києві помер народний депутат Дмитро Тимчук

Вдома при чищенні нагородного пістолета завдав собі смертельне поранення патріот України Дмитро Тимчук.

Facebook/Тимчук

У Києві помер народний депутат Дмитро Тимчук

За попередньою версією, смерть настала внаслідок нещасного випадку під час чищення нагородної зброї

У Києві в середу, 19 червня знайдений мертвим координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук. Факт смерті в ексклюзивному коментарі "5 каналу" підтвердив директор департаменту комунікацій Нацполіції України Ярослав Тракало. Про це пише 5 канал.

Годину тому, у себе вдома при чищенні нагородного пістолета завдав собі смертельне поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук.

"Годину тому, у себе вдома при чищенні нагородного пістолета завдав собі смертельне поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук", - зазначив у своїй сторінці в Twitter народний депутат України Антон Геращенко.

"Вічна пам'ять щирій і світлій людині. Нам всім тебе буде дуже не вистачати", - йдеться у тексті повідомлення.

Слід зазначити, що на місці трагедії працює слідчо-оперативна група.

Довідка. Дмитру Тимчуку було 46 років. На початку російської агресії проти України підполковник запасу Тимчук став координатором групи "Інформаційний спротив".  Тимчук став відомим через детальне висвітлення перебігу Кримської кризи, втручання Російської Федерації на територію України, а також сепаратистських виступів та російської диверсійної діяльності в Україні.  У жовтні 2014 року став народним депутатом України восьмого скликання.

Telegram Channel