Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Поліція знайшла тіло зниклої 11-річної дівчини – убивці 22 роки

Нелюд не пожалів таке ангелятко…

Фото rbc.ua.

Поліція знайшла тіло зниклої 11-річної дівчини – убивці 22 роки

Він її зґвалтував, вбив і викинув у вигрібну яму

Тіло 11-річної Даші Лук’яненко (на фото), зниклої 13 червня в Іванівцях Одеської області, виявили в одному з домогосподарств селища. Про це Національна поліція повідомила в Facebook 19 червня, інформує «Українська правда».

Згідно з заявою, тіло виявили під час «відпрацювання території» в Іванівцях.

«Внаслідок обшуку в одному з домогосподарств селища поліцейські виявили попередньо тіло зниклої Дарини Лук’яненко. В даний час співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями», – ідеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що тіло буде направлено на судмедекспертизу і упізнано родичами.

«Внаслідок обшуку в одному з домогосподарств селища поліцейські виявили попередньо тіло зниклої Дарини Лук’яненко».

За даними правохоронних органів, власника будинку вважають головним підозрюваним.

«Наразі власника будинку як одного з основних підозрюваних доставляють до відділку поліції на допит», – повідомив очільник Нацполіції Сергій Князєв.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, 11-річна Даша Лук’яненко вдень 13 червня пішла на танці і не повернулася. Її шукали поліцейські п’яти районних відділень поліції, 100 військовослужбовців Нацгвардії, десятки співробітників ГСЧС і більше сотні волонтерів. Також велися пошуки з повітря.

Відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Крім того, перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що є особа, яка підозрюється у зґвалтуванні та вбивстві, але немає законів, які захищають дітей.

Радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк також натякнув, що інформацію про місцезнаходження дівчини і причетних до її вбивства могли приховувати.

«Мене дивують ті, хто весь цей час знав та приховував, мені цікаво як вони з цим збирались жити?» – написав він у Facebook.

«Мене дивують ті, хто весь цей час знав та приховував, мені цікаво як вони з цим збирались жити?».

Як повідомив в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL начальник кримінальної поліції – перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, підозрюваний – 22-річний місцевий житель.

«Хлопець не вчиться і не працює, всі дні проводить за комп’ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівні», – розповів Аброськін.

За словами начальника кримінальної поліції, в своїх первинних свідченнях підозрюваний сказав, що душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нiби нічого не зробив. Потім кинув тіло в яму, а речі облив бензином і спалив.

Тіло дівчинки щойно витягли з вигрібної ями. Дитина була повністю роздягнена…

Telegram Channel