Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У селі, де живе семеро людей, лунала молитва

До речі, мова йде про село, де живе нині живе всього сім чоловік.

Ілюстрація

У селі, де живе семеро людей, лунала молитва

Минулого року в день П’ятидесятниці  у селі Надрічне, яке розташоване близько Боровна Камінь-Каширського району, було освячено капличку на честь Святої Троїці. Цьогорочіч тут в день празника лунала до Господа урочиста соборна молитва

Її очолив настоятель Свято-Михайлівського храму села Гута Боровенська протоієрей Олександр Кулик, якому співслужили настоятель парафії протоієрей Артемій Пащук та запрошені на соборну молитву священники. Під час богослужіння всі присутні молилися за мир в Україні та просили Божого благословення жителям цього села, гостям свята, про це поінформувало у фейсбуці Камінь-Каширське благочиння.

До речі, мова йде про село, де живе нині живе всього сім чоловік. В основному це — престарілі пенсіонери, які до останнього тримаються своєї малої батьківщини.

До речі, мова йде про село, де живе нині живе всього сім чоловік. В основному це — престарілі пенсіонери, які до останнього тримаються своєї малої батьківщини. А ось молоді люди пороз’їжджалися по світах. Та збереглася традиція — якраз на Зелені свята вони збираються в рідному селі — там, де закопана пуповина.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel