Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як працевлаштуватися в умовах децентралізації

В умовах реформ важлива активна позиція громади

Іваничівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості

Як працевлаштуватися в умовах децентралізації

В рамка реалізації проекту “Успішна громада” за сприяння Волинського обласного центру зайнятості та в 20 червня відбулися тренінги для жителів Литовезької та Іваничівської об’єднаних територіальних громад “Можливості особистого та професійного розвитку молоді в умовах децентралізації” та “Сучасні можливості молоді в професійному зростанні”

Тренінг мав на меті надати комплекс знань з підвищення професійного та особистісного розвитку молоді; підвищити конкурентоспроможність молоді на ринку праці; ознайомити молодих людей із основними можливостями, які виникають у процесі децентралізації; познайомити із суттю реформи децентралізації та заохотити до прояву активної позиції в умовах реформ.

Присутні жваво дискутували, обговорювали яким чином можна впливати на роботу місцевої ради, дізналися про діючі проекти, спрямовані на розвиток нових просторів у сільській місцевості.

Присутні жваво дискутували, обговорювали яким чином можна впливати на роботу місцевої ради, дізналися про діючі проекти, спрямовані на розвиток нових просторів у сільській місцевості. Запрошена тренерка Інна наголосила, що лише громадська активність може привести до позитивних змін та сталого місцевого розвитку.

Джерело: Іваничівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості
Telegram Channel