Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Діти з особливими потребами відвідали «Луцький зоопарк»

Екскурсовод Шкірпан Тетяна провела цікаву екскурсію та розповіла про кожного мешканця зоопарку.

lutskrada.gov.ua

Діти з особливими потребами відвідали «Луцький зоопарк»

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведелой черговий захід в рамках реалізації соціально-освітнього проекту «ОгоРодина»

Цього дня діти з особливими потребами мали можливість відвідати комунальне підприємство «Луцький зоопарк», де екскурсовод Шкірпан Тетяна провела цікаву екскурсію та розповіла про кожного мешканця зоопарку, інформує Луцька міська рада.

Розповіді Тетяни та спілкування з тваринами позитивно позначилися на настрої дітей. Вони здобули нові знання та отримали велике задоволення, особливо від можливості погладити деяких тварин.

Продовженням заходу стало відвідування овочевого городу, де дітки залюбки поливали та пололи свої городи. 

Продовженням заходу стало відвідування овочевого городу, де дітки залюбки поливали та пололи свої городи. Зокрема, Шклярук Дарина була дуже здивована, що за такий короткий час на овочевих культурах з’явилися перші плоди.

Діти отримали задоволення від роботи на грядках та пишалися своїм результатом. Дане заняття навчило їх бережно ставитися до природи. Проект «ОгоРодина» є унікальним, оскільки поєднує в собі родинне дозвілля та формування персональної відповідальності.

Telegram Channel