Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині за добу втопилося двоє дітей

Волинь-нова

На Волині за добу втопилося двоє дітей

Нещасні випадки сталися в Іваничівському та Старовижівському районах. Загинули 17-річна жителька міста Нововолинськ та 1,5-річна мешканка села Любохини

Учора вранці в селі Литовеж Іваничівського району в озері на території місцевого розважального закладу під час купання втопилася 17-річна жителька Нововолинська. Цього ж дня під час гри на батьківському обійсті в селі Любохини Старовижівського району в ставок упала 1,5-річна дівчинка. Батьки, намагаючись допомогти доньці, на власному транспорті везли її на зустріч автомобілю швидкої медичної допомоги. Однак, врятувати дитину не вдалося.

Батьки, намагаючись допомогти доньці, на власному транспорті везли її на зустріч автомобілю швидкої медичної допомоги. Однак, врятувати дитину не вдалося.

Поліція проводить ретельну перевірку за всіма нещасними випадками з дітьми й застерігає батьків про важливість дотримання вимог безпеки під час відпочинку біля водойм. Зокрема, не можна перебувати дітям на водоймі без супроводу дорослих, стрибати з урвищ і підвищень, пірнати у воду з човнів, катерів, містків, дамб, причалів, дерев та високих берегів, запливати за буйки або намагатися перепливти водойму, відпливати далеко від берега на надувних матрацах і кругах, якщо ви не умієте добре плавати, купатися в неустановлених місцях та за температури води нижче +18 С, подавати неправдиві сигнали тривоги, підпливати до суден, човнів і катерів.

 Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело:  Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel