Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Юні шацькі дзюдоїсти зустрілися з прикордонниками

Зустріч надовго запам’ятається юним спортсменам.

facebook.com/shaadm.gov.ua

Юні шацькі дзюдоїсти зустрілися з прикордонниками

Відбулася зустріч прикордонників з вихованцями Луцької дитячо-спортивної школи «Колос» та Шацького спортивного клубу «Торнадо»

У рамках проведення спортивно-тренувального збору юних дзюдоїстів, що проходив на базі опорного закладу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк діти побували на екскурсіях у різних куточках району, відвідали ряд мальовничих озер, інформує Шацька РДА на своїй сторінці у «Фейсбук».

Під час однієї з таких екскурсій спортсмени вирушили до відділення інспекторів «Пулемець» відділу прикордонної служби «Піща» Луцького прикордонного загону. З метою національно-патріотичного виховання дітей та молоді в дружній і теплій атмосфері відбулася зустріч прикордонників з вихованцями Луцької дитячо-спортивної школи «Колос» (тренер Олександр Іщук) та Шацького спортивного клубу «Торнадо» (тренер Роман Самолюк).

Заступник начальника з персоналу ВПС «Піща» Олег Сєлєзньов розповів про історію створення прикордонної служби, ознайомив дітей з сучасною діяльністю прикордонної служби, продемонстрував сучасні зразки амуніції.

Заступник начальника з персоналу ВПС «Піща» Олег Сєлєзньов розповів про історію створення прикордонної служби, ознайомив дітей з сучасною діяльністю прикордонної служби, продемонстрував сучасні зразки амуніції, технічні засоби охорони державного кордону, в тому числі ті, які використовуються військовослужбовцями в районі проведення різних операцій.

Юні спортсмени продемонстрували показові виступи з боротьби дзюдо для прикордонників.

Спортивно-тренувальний збір став традиційним щорічним заходом, який популяризує здоровий спосіб життя в молодіжному середовищі.

Від зброї у хлопчаків аж очі лищать.
Від зброї у хлопчаків аж очі блищать.
Оце так кидок!
Оце так кидок!

 У показових виступах брали участь і дівчата.
У показових виступах брали участь і дівчата.

 

Telegram Channel