Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцькому районі відбувся огляд-конкурс підрозділів місцевої пожежної охорони

Комісія перевірила боєздатність місцевих пожежних команд сіл Білостік та Чаруків.

vl.dsns.gov.ua

У Луцькому районі відбувся огляд-конкурс підрозділів місцевої пожежної охорони

Відбувся огляд-конкурс підрозділів місцевої пожежної охорони Луцького району

Захід був проведений з метою покращення роботи, спрямованої на запобігання та мінімізацію негативних наслідків при виникненні надзвичайних ситуацій та пожеж у населених пунктах Луцького району, вивчення готовності підрозділів до реагування на пожежі під час літнього періоду та жнивної кампанії 2019 року, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

Комісія у складі заступника начальника 1 ДПРЗ управління ДСНС України у Волинській області Руслана Безеки, начальника 20 ДПРП 1 ДПРЗ Юрія Ваврова, заступника начальника 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ Віктора Терещука перевірила боєздатність місцевих пожежних команд сіл Білостік та Чаруків.

Під час огляду особливу увагу звертали на технічний стан спецавтомобілів, забезпеченість пожежно-технічним обладнанням.

Під час огляду особливу увагу звертали на технічний стан спецавтомобілів, забезпеченість пожежно-технічним обладнанням, спеціальним одягом для особового складу, готовність вогнеборців та техніки до гасіння пожеж протягом пожежонебезпечного періоду та жнивної кампанії.

Для підбиття підсумків та обговорення проблемних питань були проведені оперативні наради з керівниками органів місцевої влади.

Telegram Channel