Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинянин прийняв пропозицію лісівників

Сергій Стоцький трудиться водієм пожежної машини.

facebook.com/Камінь-Каширська РФ Волинського ОЦЗ

Волинянин прийняв пропозицію лісівників

І тепер має улюблену роботу

Професія водія автотранспортних засобів одна з тих, що вкрай необхідна в усіх сферах діяльності. Багато людей вважає її непрестижною, але якщо задуматися, то вона — найпотрібніша і затребувана. Адже престиж — це не те, що модно. Це те, що має високу оцінку в суспільстві, інформує Камінь-Каширська районна філія Волинського ОЦЗ на своїй сторінці у "Фейсбук".

Сергій Стоцький звернувся у центр зайнятості в пошуках роботи. Під час бесіди з провідним фахівцем філії , який надає рекрутенгові послиги, отримав інформацію про наявні вакансії водіїв на ринку праці в Камінь-Каширському районі.

Серед запропонованих вакансій була пропозиція до ДП «Камінь-Каширськагроліс» водієм пожежної машини. Після співбесіди з роботодавцем, Сергій Стоцький прийняв пропозицію. 

Серед запропонованих вакансій була пропозиція до ДП «Камінь-Каширськагроліс» водієм пожежної машини. Після співбесіди з роботодавцем, Сергій Стоцький прийняв пропозицію. На сьогодні він успішно трудиться, задоволений працею та з вдячністю відгукується про допомогу фахівців Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Telegram Channel