Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Рівненському протоієрею заборонили служіння

Протоієрей Віталій Друзюк майже 20 років очолює у Рівному церкву, що на перехресті вулиць Шухевича і Богоявленській.

rivne-cerkva.rv.ua

Рівненському протоієрею заборонили служіння

Архієпископ Рівненський та Острозький Православної Церкви України Іларіон заборонив протоієрею Віталію Друзюку у священнослужінні через його поїздку до Києва на собор з відновлення Київського патріархату, організатований і проведений владикою Філаретом

Відповідний указ зв'явився на сайті Рівненсько-Острозької єпархії ПЦУ. 

- Цим засвідчено і стверджено учать протоієрея Віталія Друзюка у несанкціонованому псевдоцерковному деструктивному зібранні у Свято-Володимирському соборі Києва 20 червня 2019 року. Тому священнослужитель є таким, що підпадає під заборону у священнослужінні до повного розкаяння, - йдеться в указі. 

Засвідчено і стверджено учать протоієрея Віталія Друзюка у несанкціонованому псевдоцерковному деструктивному зібранні у Свято-Володимирському соборі Києва 20 червня 2019 року. Тому священнослужитель є таким, що підпадає під заборону у священнослужінні до повного розкаяння.

Протоієрей Віталій Друзюк майже 20 років очолює у Рівному церкву, що на перехресті вулиць Шухевича і Богоявленській.

Нагадаємо, 20 червня ц.р. у  Київському Свято- Володимирському соборі з ініціативи владики Філарета було проведено зібрання частини ієрархів, священників і мирян колишньої УПЦ Київського патріархату, яке його учасники назвали "помісним собором".

Головна мета "собору", як проанонсував глава колишньої УПЦ КП Філарет, відродити Київський патріархат, який діятиме окремо від Автокефальної Православної Церкви України.

Валентин Ставський


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel