Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ковельські школярі матимуть інтернет... з лавки

Новітні технології дозволяють заощадити електроенергію

facebook.com/kosharuk

Ковельські школярі матимуть інтернет... з лавки

«Смарт-лавку», яка в автономному режимі може забезпечувати доступом до Інтернету та можливістю зарядки гаджетів від сонячних панелей встановлять на території школи №13

Цей проект вдалося реалізувати завдяки депутатському фонду  депутата Ковельської міської ради Сергія Кошарука. Про це обранець написав на своїй сторінці у фейсбуці. Представники громади, повідомляє депутат, можуть направляти кошти бюджету на поредбачені спеціальним положенням цілі, серед яких інфраструктура міста, освіта тощо.

Сподіваюся, такі предмети побуту з технологічними фішками виховають у школярів розуміння, якими важливими є відновлювальні джерела енергії та використання екотехнологій.

«Сподіваюся, такі предмети побуту з технологічними фішками виховають у школярів розуміння, якими важливими є відновлювальні джерела енергії та використання екотехнологій», - написав Сергій Кошарук.

Крім того футбольна команда СТАРКОМ встановила конструкцію для паркування велосипедів. «Це - ще один крок на зустріч розвитку інфраструктури міста» - йдеться у дописі.

 

 

Telegram Channel