Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дітвора у таборі приміряла форму рятувальників і «копів»

Активний відпочинок в таборі

Колодяжненська громада

Дітвора у таборі приміряла форму рятувальників і «копів»

В позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Оберіг», який розташований в мальовничій місцевості на березі гарного озера Ухо поблизу с.Уховецьк, триває відпочинок дітей

Табір прийняв першу зміну – 65 хлопчиків і дівчаток. Крім повсякденних заходів, передбачених планом виховної, культурно-масової та спортивної роботи цікаво та з користю проводити час допомагають залучені спеціалісти різних служб та закладів. Зокрема, діти прослухали лекції та інструктажі, брали участь в бесідах підготовлених службою у справах дітей та сектором з ювенальної превенції Ковельського відділу поліції.

Взяли участь у проведеному Центром позашкільної освіти майстер – класі по виготовленню та декоруванню записничка, відвідали музей Андроника Лазарчука в Уховецькій школі та літературно – меморіальний музей Лесі Українки в Колодяжному.

Вихованці табору мали можливість не тільки оглянути пожежний автомобіль та наявне там аварійно-рятувальне обладнання, а й поспілкуватися із пожежниками - рятувальниками . Взяли участь у проведеному Центром позашкільної освіти майстер – класі по виготовленню та декоруванню записничка, відвідали музей Андроника Лазарчука в Уховецькій школі та літературно – меморіальний музей Лесі Українки в Колодяжному. Активний відпочинок, зміцнення здоров’я та отримання незабутніх вражень - продовжується!

 

 

Джерело: Колодяжненська громада
Telegram Channel