Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Ярославе, вся Волинь тримала за тебе кулачки»: старовижівчанин у фіналі шоу «Голос.Діти» (Відео)

Його виконання можна слухати безмежно...

Відеокадр

«Ярославе, вся Волинь тримала за тебе кулачки»: старовижівчанин у фіналі шоу «Голос.Діти» (Відео)

Цей хлопчина зі своїм дивовижним голосом підкорив серця і суддів, і глядачів

Його виконання можна слухати безмежно: настільки він має сильний голос, від  якого отримуєш неймовірне задоволення  і гордість. Пишаєшся тим, що ця дитина з Волині, із звичайного селища Стара Вижівка, де  всі його називають «старовижівським соловейком». Коли почула вперше, як він співає Гімн України, коли Ярослав навчався ще у четвертому класі, тоді й не думала про те, що за декілька років отой маленький чорнявий хлопчик стоятиме не на порозі школи, а підкорюватиме головну  сцену  країни.

Його голос зачаровує. Судді спочатку не повірили, що співає дитина: 13-річний Ярослав зумів  феєрично розвернути всі крісла на вокальному шоу. А ще виступ школяра потрапив до трендів YouTube. Відео вже переглянули понад 850 тисяч користувачів мережі.

Пізніше дев’ятикласник у вокальних боях, який транслювали 23 червня, заспівав пісню «Гуцулка Ксеня» разом з Ліаною Андреасян і Надією Верховською.

Колись він  сказав такі  слова: «Прагну творити хорошу музику, але цілком усвідомлюю, що для цього треба багато працювати. І важливо мати не лише талант, а й удачу». По-моєму, Ярославе, удача тобі  усміхнулася!

«Це виглядало, як доросле тріо. Заспівано дуже чисто. Я в захваті. Це був театр», - прокоментувала виступ Джамала.

«Переживав за цього парубка, чи вдасться йому зіграти того когута. На репетиції – ні, а на контрольній роботі сьогодні – так», – сказав тренер команди Дзідзьо.

30 червня кожен наставник повинен був обрати тільки двох найсильніших своїх вокалістів. Першим на сцену вийшов підопічний Дзідзьо Ярослав Карпук із піснею «Два кольори». І зірковий тренер одразу запросив виконавця у суперфінал. 

«Ця пісня мене дуже зачепила. Я страшенно люблю свою маму. Коли помер мій батько й мама залишилась сама з двома дітьми, вона мусила поїхати на заробітки. Я пережив таку самотність. Я не розумів, чому в усіх дітей є мами, а в мене нема. Ярославе, ти в мене винятковий. Йди, готуйся до фіналу», – сказав тренер.

«Ця дитина виглядає як справжній народний артист», – прокоментувала Джамала після виступу юного співака.

У залі підтримувала Ярослава його мама, яка не могла стримати сліз під час його виконання. "Мамо, дуже дякуємо вам за виховання такого сина", - не стримували емоцій судді. 

А  я пригадала нашу останню з Ярославом розмову, коли він  сказав такі  слова: «Прагну, звичайно, творити хорошу музику, але цілком усвідомлюю, що для цього треба багато працювати. І важливо мати не лише талант, а й удачу». По-моєму, Ярославе, удача тобі  усміхнулася!

 

Telegram Channel