Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Владика Йосафат молився за українську сім’ю у Маріямполі

Маріямпіль – відпустова святинз унікальним Біблійним садом.

Луцький екзархат УГКЦ

Владика Йосафат молився за українську сім’ю у Маріямполі

30 червня преосвященний єпископ, перший волинський екзарх Української греко-католицької церкви Йосафат Говера взяв участь у VIII Прощі родин Івано-Франківської архиєпархії, котра відбулась у с. Маріямпіль (Івано-Франківська область). Ця відпустова святиня славна чудотворною іконою Божої Матері (ориґінал зараз знаходиться у польському Вроцлаві) та унікальним Біблійним садом із рослинами та скульптурними композиціями зі сторінок Святого Письма

Преосвященний екзарх очолив Божественну Літургію, під час якої проповідував про важливість сімейної та родинної спільноти і про Євхаристію та молитву, як засіб для осягнення єдності родини, Церкви й суспільства. Богослужіння супроводив своїм співом молодіжний хор “Осанна” василіянського храму Христа Царя, що на Майзлях в Івано-Франківську. Після многоліття та завершального благословення відбувся невеликий концерт та святочна академія для паломників, котрі прибули не лише з різних місцин Івано-Франківщини, але й із Польщі.

Маріямпільська святиня є чудовим свідоцтвом того, що правдива єдність, мир і порозуміння можливі лише у Бозі і з Богом.

До Маріямполю – Міста Марії – вже здавна приходять на прославу Господа Ісуса Христа та Його Пречистої Матері молільники з обох братніх народів – українського та польського, – тож Маріямпільська святиня є чудовим свідоцтвом того, що правдива єдність, мир і порозуміння можливі лише у Бозі і з Богом.

 

 

Джерело: Луцький екзархат УГКЦ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel