Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Сьогодні у Камені-Каширському прощаються з учасником АТО

Сумна звістка сколихнула район

Камінь-Каширська РДА

Сьогодні у Камені-Каширському прощаються з учасником АТО

Сьогоднішня апаратна нарада в голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука розпочалася із хвилини мовчання в пам’ять про учасника антитерористичної операції Валентина Мельника із міста Каменя-Каширського, життя якого раптово обірвалося учора. Про це інформує сайт райдержадміністрації

Нехай добрий, світлий спомин про Валентина Івановича назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та поважав. Герої не вмирають!

«Сумна звістка сколихнула Камінь-Каширщину – перестало битися серце відданого сина України, великого патріота, заступника голови ради правління громадської організації ветеранів АТО «Побратим» Валентина Івановича Мельника. Висловлюю глибоке співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про Валентина Івановича назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та поважав. Герої не вмирають!» – написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» керівник виконавчої гілки влади в районі.

Довідково:

Валентин Мельник мав військове звання старшого лейтенанта, проходив службу в 131 окремому розвідувальному батальйоні на посаді заступника командира роти з виховної роботи.

Telegram Channel