Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Учасникам регати довго спати не доведеться

До регати залишилося чотири дні!

facebook.com/prypiatstokhid/

Учасникам регати довго спати не доведеться

У суботу стартує фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата»

Про це повідомляє організатор – Національний природній парк "Прип’ять-Стохід" на своїй сторінці у"Фейсбук".

Реєстрація команд триватиме 6 липня з 8.00 до 10.00 на стадіоні "Колос" у Любешові. О 10.30 відбудеться урочисте відкриття змагань, а об 11.00 почнеться старт І етапу.

Фінішуватимуть команди у селі Сваловичі Любешівського району, де традиційно заплановано посиденьки навколо ватри з гітарою. Співати можуть усі охочі, а тон задають зазвичай співробітник НПП "Прип’ять-Стохід" Василь Корець та багатолітній учасник змагань – троянівський староста Микола Ясюк. Останній часто тішитьслухачів і авторськими піснями.

І поки учасники регати долатимуть течію річки Прип’ять та хвилі озера  Люб’язь на березі останнього вже триватимуть змагання з пляжного волейболу та козацькі розваги.  

Наступного дня вже о 9.30 (тож довго спати не доведеться) стартує другий етап перегонів на байдарках. І поки учасники регати долатимуть течію річки Прип’ять та хвилі озера  Люб’язь на березі останнього вже триватимуть змагання з пляжного волейболу та козацькі розваги. Також діятиме ярмарка майстрів, які проводитимуть майстер-класи. Охочі насолодитися фольклором можуть послухати виступи місцевих колективів та гостей із Зарічнянського району Рівненської області та Білорусі.

О 16 годині урочисто нагороджуватимуть переможців перегонів на байдарках.

Ближче до вечора розпочнеться культурно-мистецьке дійство "На Івана – на Купала", а потім – дискотека у Будинку культури села Люб’язь.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel