Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Діти пільгових категорій з Вишнівської ОТГ відпочивали у таборі в Пульмі

Розпорядженням сільського голови була створена та затверджена комісія з розподілу путівок для дітей пільгових категорій

Вишнівська ОТГ

Діти пільгових категорій з Вишнівської ОТГ відпочивали у таборі в Пульмі

З 1 липня по 14 липня сімнадцять дітей пільгових категорій Вишнівської сільської ради (ОТГ) відправились на відпочинок у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Світязь» в селі Пульмо Шацького району

Про це пише Кордон.

Табір “Світязь” розташований на території мальовничих і екологічно чистих волинських озер. Для  дітей обладнаний комфортний корпус  з усіма зручностями. Табір має їдальню, де передбачене п’ятиразове харчування.

Також в “Світязі” добре організоване дозвілля: є спортивний зал, кінозал, місце для танців, ігор і навіть караоке. Діти зможуть не тільки цікаво відпочити, а й здобути  нові знання та уміння в  гуртках.

Розпорядженням сільського голови була створена та затверджена комісія з розподілу путівок для дітей пільгових категорій.

На путівки виділено кошти: двадцять п’ять тисяч гривень  з обласного  бюджету та тридцять дві –  з місцевого бюджету Вишнівської сільської ради.

Розпорядженням сільського голови була створена та затверджена комісія з розподілу путівок для дітей пільгових категорій, яка керувалась Положенням про порядок підбору та направлення дітей до закладів оздоровлення та відпочинку.

За поданням директорів шкіл на розгляд комісії було представлено документи  25 дітей пільгових категорій. Ретельно вивчивши інформацію щодо підтвердження пільгової категорії, комісія намагалась охопити кожну з них.

Telegram Channel