Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Перше місце вибороли господарі — ФК «Здоров’я» з Каменя-Каширського (Фото)

Свято спорту та здоров’я!

Камінь-Каширський відділ освіти, молоді та спорту

Перше місце вибороли господарі — ФК «Здоров’я» з Каменя-Каширського (Фото)

На стадіоні «Колос» міста Каменя-Каширського відбулись спортивно-масові заходи. Програма свята включала фестиваль з футболу серед ветеранів 40 років і старші, присвяченого Дню Конституції України та відкритого чемпіонату з пляжного волейболу серед чоловічих команд, присвяченому Дню молоді

До участі у Фестивалі з футболу серед ветеранів 40 років і старші запрошувались збірна команда ветеранів ФК «Здоров’я» міста Каменя-Каширського, ФК «Волошки» Ковельського району та ФК «Ковель-2000» міста Ковеля Волинської області.

На трибунах зібралося чимало вболівальників, які підтримували учасників фестивалю і насолоджувались цікавою та «гарячою» грою. Футболістам було нелегко не лише відбивати атаки суперників, а й пробувати самим забивати, адже термометр показував за 30 градусів.

 

 У результаті напружених матчів місця у турнірній таблиці розподілились наступним чином: перше місце виборола команда господарів ФК «Здоров’я», продемонструвавши високий рівень спортивної майстерності та підготовки, друге – ФК «Ковель-2000» та третє – ФК «Волошки».

Участь у волейбольних баталіях відкритого чемпіонату з пляжного волейболу серед чоловічих команд зголосилися брати 4 команди району: «Ветерани», «МЧС», «Сонце» та «Місяць».

На трибунах зібралося чимало вболівальників, які підтримували учасників фестивалю і насолоджувались цікавою та «гарячою» грою.

Після спільного колективного фото на стадіоні відбувались справжні волейбольні війни. Любителі пляжного волейболу протягом декількох годин мали змогу спостерігати за напруженими іграми. М’яч підігрував то одним, то іншим волейболістам.

 

 У підсумку перемогу здобула команда «Ветерани» (Дмитрук Сергій, Приходько Євгеній), друге місце - «МЧС» (Віталій Мартинюк, Сергій Козловський), третє - «Сонце» (Цьомах Дмитро, Солонінко Роман) та четверте - «Місяць» (Романюк Віталій, Мартинюк Вадим).

Команди були нагороджені кубками, грамотами, дипломами та медалями.

 

 Організатори заходу: відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Камінь-Каширський МЦФЗН «Спорт для всіх».

Джерело: Камінь-Каширський відділ освіти, молоді та спорту
Telegram Channel