Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Суспільно активна молодь - рушій змін!

Гутріка про громадську позицію та громадську свідомість

Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради

Суспільно активна молодь - рушій змін!

У рамках програми «Хорунжий» - патріотичний освітній проект Мінмолодьспорту сьогодні, 5 липня, відбулась гутірка про національно-патріотичне виховання

На Волині проходить безкоштовний молодіжний освітній табір «Хорунжий». Протягом 7 днів, насичених унікальною програмою неформальної освіти молодь знайомилась із історією нашої країни, розвивала командні навички, ставала організованими та вмотивованими.

Учасників чекало активне дозвілля: сплав на байдарках, пейнтбол, спортивні ігри, практичне заняття з виживання в екстремальних умовах, казкотерапія, тім-білдінг. А також захоплюючі історичні лекції, гутірки з мандрівництва, гібридної війни та орієнтування на місцевості.

Учасників чекало активне дозвілля: сплав на байдарках, пейнтбол, спортивні ігри, практичне заняття з виживання в екстремальних умовах, казкотерапія, тім-білдінг.

Днями для таборян провели гутірку про національно-патріотичне виховання.

В.о. директора Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк Максим Каширець розповів учасникам табору про громадську позицію та громадську свідомість, значення національно-патріотичного виховання для українського суспільства, роль громадських організацій у державотворчих та суспільних процесах.

Telegram Channel