Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Працівники юстиції Волині працювали на острові «Мадагаскар»

Родина, це найсвятіше, що є в дитини!

Управління юстиції Волині

Працівники юстиції Волині працювали на острові «Мадагаскар»

Там відбулося свято – День родини

День родини в Україні відносно молоде свято і відзначається з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування припадає на 8 липня. З метою проведення кампанії «Відповідальне батьківство», представники юстиції Волині відвідали Острів сімейного відпочинку «Мадагаскар» у Луцьку, де поспілкувалися з дітками та їхніми батьками про роль родини у житті країни.

Для дітей родина – це середовище, в якому складаються теплі стосунки та створюються умови для психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку малюка, для дорослої людини вона є джерелом реалізації цілого ряду потреб.

Для дітей родина – це середовище, в якому складаються теплі стосунки та створюються умови для психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку малюка, для дорослої людини вона є джерелом реалізації цілого ряду потреб. Окрім цього, з лучанами обговорювались механізми реалізації та захисту прав дитини щодо належного утримання і безпечного освітнього середовища.

Telegram Channel