Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За минулі вихідні у Луцьку травмувалася сотня осіб

А медики провели 40 операцій

k8mkl.lviv.ua

За минулі вихідні у Луцьку травмувалася сотня осіб

З16-ої години 05 липня по 8:00 8 липня, до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 79 пацієнтів, ще 100 - до травмпункту

Луцька міська клінічна лікарня на своїй сторінці у фейсбуці оприлюднила статистику звернень до медиків мешканців міста. Зокркма, до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 79 пацієнтів, з них: госпіталізовано - 53, надано амбулаторну допомогу амбулаторно 26.

У травмпункт звернулося 100 травмованих, з них - 17 з переломами. 6 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 4-х покусали тварини. 11 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці виконано 40 оперативних втручань.

У травмпункт звернулося 100 травмованих, з них - 17 з переломами. 6 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 4-х покусали тварини. 11 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час.

Луцька міська клінічна лікарня також інформує, що в країні  цього року за державний кошт планують навчати 4509 студентів.

Як і минулого року, місця не закріплені за конкретними закладами вищої освіти, вони розподілятимуться за процедурою “широкого конкурсу”. Це означає, що виші, до яких подали заяви найбільше абітурієнтів, отримають найбільше місць за держзамовленням. У своєму електронному кабінеті вступники можуть розставити пріоритети навчання від 1 до 7, де 1 - це та спеціальність, на якій вони хочуть навчатися найбільше. Так званий принцип, коли «місце йде за студентом».

Telegram Channel