Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під час благодійного ярмарку для маленького ковельчанина зібрали понад 19 тисяч гривень (Фото)

Хлопчик буде повноцінно рости і розвиватися!

facebook.com/Inna Tretyak

Під час благодійного ярмарку для маленького ковельчанина зібрали понад 19 тисяч гривень (Фото)

Маленький ковельчанин Серафим Строчук потребує допомоги! Хлопчику терміново потрібна складна операція, аби мати можливість рости та повноцінно розвиватися!

Під час святкування Дня міста у Ковелі проходив Благодійний ярмарок «Солодощі для Серафима», який об'єднав чимало небайдужих. Про це повідомила директора міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інни Третяк у фейсбуці. «Приємно, що ми навчилися слухати і бути небайдужими, адже милосерддя це не тільки стан душі, це тяжка праця над собою! Кожного разу не перестаю дивуватися, яка все-таки у нас гарна молодь! Які у нас мудрі наставники, батьки, що своїм прикладом знову і знову вчать молоде покоління бути толерантними та чуйними!», - написала жінка. 

Ми щиро вдячні їм за Добре серце та працю! Дякуємо також молоді, яка допомогла провести благодійний ярмарок та ковельчанам задяки, яким вдалося зібрати 19 224 грн!

За словами Інни Третяк, до виготовлення солодощів долучилися зовсім незнайомі між собою люди, які просто відгукнулися на заклик про допомогу! «Це неймовірне відчуття ейфорії Добра, зробило продаж смаколиків особливо приємним! - пише чиновниця. – До виготовлення солодощів долучилися: ГО "Альфа -клуб", парафіальна молодіжна спільнота Церкви блаженного Миколая Чернецького УГКЦ, діти та викладачі Палацу учнівської молоді ім. І.Франка, Олена Місюра, Кордоба Тетяна, Прус Марія, Поремчук Тетяна та багато інших добрих та чуйних ковельчан, які залишилися для нас невідомими. Ми щиро вдячні їм за Добре серце та працю! Дякуємо також молоді, яка допомогла провести благодійний ярмарок та ковельчанам задяки, яким вдалося зібрати 19 224 грн! Нехай у Ваших родинах завжди панує Любов та злагода, нехай міцне здоров'я та оптимізм роблять ваше життя щасливим та радісним! Гроші були передані юному Серафиму з надією у його найшвидше одужання!

У 8-річного ковельчанина Серафима Строчука діагнозтували метафізарну дисплазію Шмідта, низькорослість, варусну деформацію обох нижніх кінцівок, деформацію та констрактуру обох ліктьових суглобів. У вересні необхідно провести операцію, аби Серафим міг повноцінно рости та розвиватися.

Джерело: Інна Третяк, директор Ковельського міського центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді
Telegram Channel