Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Скандал навколо «телемосту»: NewsOne висунув звинувачення Луценку

Цікаво, як покарають сепаратистів із NewsOne?

Фото korrespondent.net.

Скандал навколо «телемосту»: NewsOne висунув звинувачення Луценку

Отакої!

Власник телеканалу NewsOne, нардеп Тарас Козак звинуватив генерального прокурора Юрія Луценка у брехні. Відповідну заяву Козака розміщено на сайті телеканалу, інформує «Українська правда».

«Заява генерального прокурора України Юрія Луценка про зв’язок телеканалу NEWSONE з російським «Промсвязьбанком» є цинічною брехнею і свідчить про його непрофесіоналізм і професійну непридатність», – каже депутат.

Тарас Козак заявив, що розглядає звинувачення Юрія Луценка як «дешевий піар і спроби втриматися на посаді». 

За його словами, також безпідставною є заява глави ГПУ про участь телеканалу в терористичній діяльності.

«Я розглядаю його як штучне створення підстав для застосування санкцій проти телеканалу NEWSONE і закриття телеканалу з політичних мотивів», – каже Козак.

Він заявив, що розглядає звинувачення Юрія Луценка як «дешевий піар і спроби втриматися на посаді».

Власник каналу опублікував витяг з державного реєстру, в якому «підтверджується моя одноосібна участь в якості власника телеканалу».

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура зареєструвала провадження про замах на вчинення державної зради через пропозицію українського телеканалу NewsOneвлаштувати так званий телеміст «Треба поговорити» з російським пропагандистським каналом «Росія 24».

Йдеться про допит офіційного власника NewsOne нардепа Тараса Козака і про анонсованого з української сторони ведучого Василя Голованова.

7 липня Кісельов в ефірі «Россия 24» анонсував проведення телемосту «Треба поговорити», який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne, який входить до медіа-групи кума Путіна Віктора Медведчука. 

Telegram Channel