Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У луцькій галереї «Образ» представлена виставка художника Едуарда Бельського

Картина з виставки «Минають дні»

pravoslaviavolyni.org.ua

У луцькій галереї «Образ» представлена виставка художника Едуарда Бельського

На полотнах словенського митця -- жінки і квіти

У галереї сакрального та образотворчого мистецтва «Образ», що в центрі Луцька, відкрили персональну виставку живопису художника Едуарда Бельського (Словенія) «Минають дні», повідомляє редакція сайту Рravoslaviavolyni.org.ua

Як розповіла засновниця виставкової зали Наталя Грабовецька, це вже третя персональна виставка цього художника. На цей раз у своїх роботах він творчо осмислив образи жінок та квіти...

Виставка у галереї триватиме до 16 липня. Відвідати її можна у будні дні з 10.00–18.00, у суботу та неділю з 11.00–17.00 (з 13.00–14.00 в галереї обідня перерва).

Як розповіла засновниця виставкової зали Наталя Грабовецька, це вже третя персональна виставка цього художника. На цей раз у своїх роботах він творчо осмислив образи жінок та квіти – красу Божого творення. Усі картини є новим доробком митця.

Арт-галерею «Образ» відкрито у приміщенні жіночого монастиря Святителя Василія Великого (просп. Волі, 2, вхід біля кав’ярні «У Ліщини») минулого року. Проект створили з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, який вважає мистецькі ініціативи важливими для духовно-культурного розвитку краю.

Telegram Channel