Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Суспільний мовник розпочинає нацвідбір на Дитяче Євробачення-2019

Співочих хлопців та дівчат запрошують на онлайн-відбір міжнародного пісенного конкурсу

http://1tv.com.ua

Суспільний мовник розпочинає нацвідбір на Дитяче Євробачення-2019

Перегляд відбуватиметься онлайн.

Суспільний мовник оголошує про старт прийому заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2019, що триватиме з 8 липня по 8 серпня 2019 року включно, йдеться на сайті UA:Перший.

Національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2019, як і в минулому році, відбуватиметься онлайн.

Голова оргкомітету нацвідбору Дитячого Євробачення-2019, членкиня правління Суспільного Олександра Кольцова вважає такий формат проведення нацвідбору дуже зручним: "Завдяки онлайн-платформі до відбору змогли долучитись всі охочі, оскільки правила подачі заявки не вимагали поїздок батьків з дітьми до Києва, а технічні вимоги до заявки не передбачали значних витрат.

"Ми зробили відбір максимально демократичним, тож кожен, хто мав записане на телефон відео, міг взяти участь.

Кольцова додала, що цього року повторять попереднього відбору в онлайні, з правилами і вимогами до пісенного матеріалу та виступу можна ознайомитись на сайті. Торік було багато прекрасних дітей, сподіваємось багато хто з них повернеться в цьогорічний конкурс з новими творами. Бажаємо успіху всім учасникам та чекаємо на хороші дитячі пісні, гарні голоси і артистичних учасників".

Зробили відбір максимально демократичним, тож кожен, хто мав записане на телефон відео, міг взяти участь. 

Зареєструватися для участі в онлайн-відборі може будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років. Для цього необхідно заповнити заявку на офіційному сайті  junior.eurovision.ua та додати відеозапис, де учасник виконує пісню наживо у супроводі записаної інструментальної фонограми без бек-вокалу. 

Дитячий пісенний конкурс Євробачення – щорічний міжнародний конкурс для дітей, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської мовної спілки. Фінал цьогорічного Дитячого Євробачення-2019 пройде 24 листопада у м. Глівіце (Польща).

Telegram Channel