Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Учасникам стрілянини в рівненському нічному клубі обрали запобіжний захід

Досудове розслідування триває.

Pxhere

Учасникам стрілянини в рівненському нічному клубі обрали запобіжний захід

Засідання міського суду відбулося учора, дев’ятого липня

Нагадаємо, сьомого липня, під конфлікту, житель Запоріжжя, йому 24, здійснив не менше двох пострілів зі спецпристрою для відстрілу гумових куль, один з яких влучив у ногу охоронцю розважального закладу. Крім того, в ході сутички, 20-річний рівнянин, охоронець клубу, завдав тілесні ушкодження інспектору патрульної поліції.

За вчинення хуліганства 24-річному жителю Запоріжжя суд обрав особисте зобов’язання, а за побиття поліцейського жителю обласного центру – домашній арешт.

Обох порушників було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

24-річному парубку слідчі Рівненського відділу поліції повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), а 20-річному рівнянину – за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання обом підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Втім, суд клопотання задовольнив частково і за вчинення хуліганства 24-річному жителю Запоріжжя обрав особисте зобов’язання, а за побиття поліцейського жителю обласного центру – домашній арешт із обмеженням часу з 21 по 7 годину.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel