Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Камінь-Каширському районі поліція вилучила вогнепальну зброю

Ведеться експертиза

Сектор комунікації поліції Волинської області

У Камінь-Каширському районі поліція вилучила вогнепальну зброю

Учора, 9 липня, співробітники Ратнівського відділу поліції викрили на продажі вогнепальної зброї 29-річного жителя Камінь-Каширського району. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі

У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України, співробітники кримінальної поліції під час оперативної закупівлі зброї за місцем проживання 29-річного жителя Камінь-Каширського району вилучи малокаліберну гвинтівку невстановленого зразку. Попередньо, поліцейські встановили, що чоловік кустарним шляхом переробив гвинтівку із пневматичної на малокаліберну.

Вилучену зброю направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому громадянину про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу.   

Попередньо, поліцейські встановили, що чоловік кустарним шляхом переробив гвинтівку із пневматичної на малокаліберну.

Нагадаємо, що 19 червня, у Луцьку поліція вилучила зброю, боєприпаси та бурштин.

Поліція Волині вкотре наголошує – за незаконне зберігання зброї та боєприпасів передбачена кримінальна відповідальність. Особа, яка добровільно здасть до органів влади боєприпаси, вогнепальну чи холодну зброю звільняється від кримінальної відповідальності.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel