Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Українські рятувальники шліфують профпридатність

Відточують навики

SAMSUNG CAMERA PICTURES

vl.dsns.gov.ua

Українські рятувальники шліфують профпридатність

Беруть участь у спільних міжвідомчих навчаннях та тренуваннях

Фахівці Служби порятунку щодня проводять комплексну роботу щодо запобігання виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, а також перевіряють готовність підрозділів до дій за призначенням. Зокрема, рятувальники беруть участь у спільних міжвідомчих навчаннях та тренуваннях, повідомляє УДСНС у Волинській області.

На Волині...  відпрацьовано дії щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею на складах ракетно-артилерійського озброєння місцевої військової частини.

Крім того, на території складу паливо-мастильних матеріалів одного з підприємств м. Чернігова відбулись тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожежі у резервуарах із нафтопродуктами. 

У свою чергу, на Донеччині співробітники 12-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС в області спільно з представниками патрульної поліції провели тактико-спеціальні навчання на базі Управління патрульної поліції Краматорська та Слов’янська. Мета навчань - відпрацювання взаємодії пожежно-рятувальних підрозділів та поліції при гасінні умовної пожежі.

На Волині, у ході Комплексної перевірки щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, було відпрацьовано дії щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею на складах ракетно-артилерійського озброєння місцевої військової частини.

Цього ж тижня в Ужгороді, на базі аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Закарпатській області відбувся конкурс «Кращий начальник караулу» серед працівників підрозділів ДСНС області. Аналогічний захід відбувся і на Тернопільщині.

Загалом, тренування та спільні навчання щодо запобігання виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, а також оперативного реагування при виникненні НС триватимуть і надалі по всій території країни. Адже саме регулярні відпрацювання допомагають виявити слабкі місця та недоліки, а також підсилюють готовність і спроможність підрозділів до дій за призначенням.

Telegram Channel