Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мешканець Любешівщини викрав автомобіль

Молодому чоловікові тепер «світить» п’ять років позбавлення волі.

Радіо ТРЕК

Мешканець Любешівщини викрав автомобіль

Поліцейські оперативно встановили причетність 26-річного жителя села Любешівська Воля до незаконного заволодіння автомобілем «Volkswagen Golf» 42-річного жителя райцентру Любешів. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України

Учора, 11 липня, до Любешівського відділення поліції із заявою звернувся 42-річний волинянин. Чоловік повідомив, що посеред ночі із вулиці Шевченка в селі Любешівська Воля невідомі особи викрали його автомобіль «Volkswagen Golf 2».

Співробітники кримінальної поліції спільно із працівниками групи реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 26-річний місцевий житель. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Любешівського відділення поліції.

Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Любешівського відділення поліції.

Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування розпочате за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та перевіряють інформацію щодо причетності інших осіб до його скоєння. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у неділю, 9 червня, у Нововолинську поліцейські розкрили крадіжку автомобіля. 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel