Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Під Новоградом-Волинським зіткнулися «Опель Корса», «Опель Омега» та кінна підвода – троє загиблих...

Як же ж так?!

Фото: Національна поліція

Під Новоградом-Волинським зіткнулися «Опель Корса», «Опель Омега» та кінна підвода – троє загиблих...

Трагедія сталася уночі

На Житомирщині внаслідок зіткнення легковика з гужовою підводою загинули троє осіб.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області, ДТП за участі гужової підводи та двох легковиків сталась уночі 13 липня у Новоград-Волинському районі.

Зазначається, що близько 3.40 до Новоград-Волинського відділу поліції від медиків «швидкої» надійшло повідомлення про ДТП із потерпілими. Попередньо, на 252 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Пищева, сталося зіткнення автомобіля «Опель Корса» з гужовим возом, керманич якого здійснював розворот у невстановленому місці. Легковик з’їхав у кювет. А на коня наїхав водій «Опель Омега», який рухався з учасниками ДТП у попутному напрямку.

Унаслідок аварії від отриманих травм загинула пасажирка підводи. Її керманич і ще один пасажир були доставлені до лікарні, однак, незважаючи на зусилля медиків, врятувати їх не вдалося.

Унаслідок аварії від отриманих травм загинула пасажирка підводи. Її керманич і ще один пасажир були доставлені до лікарні, однак, незважаючи на зусилля медиків, врятувати їх не вдалося. Особи загиблих наразі встановлюються.

Також медична допомога без госпіталізації надавалась пасажиркам автомобіля «Опель Корса», львів’янкам, 2005 і 1994 років народження. Водії обох легковиків не постраждали.

Поліцейські попередньо кваліфікували подію за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На місці пригоди продовжують працювати слідчі.

Telegram Channel