Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Юні ківерчани відпочили в польському таборі «Крокус»

У таборі було весело і цікаво.

kivrada.gov.ua

Юні ківерчани відпочили в польському таборі «Крокус»

10 дітей побували у місті Томашув-Любельський

Десять днів учасники подорожі мали змогу познайомитись та стати безпосередніми повноцінними таборянами польського оздоровчого літнього табору «Крокус», інформує Ківерцівська міська рада

Цьогоріч табір працював під гаслом «На стежині пригод», тож ківверчани спільно із польськими ровесниками відвідали різноманітні екскурсії в містах Сандомєж, Юзефув, Люблін. 

Цьогоріч табір працював під гаслом «На стежині пригод», тож ківверчани спільно із польськими ровесниками відвідали різноманітні екскурсії в містах Сандомєж, Юзефув, Люблін, ставали учасниками всіляких пригод та захоплюючих розваг. Ознайомилися з історією та мальовничими краєвидами, замками, підземеллями, пам’ятками архітектури та старовинними вуличками міст цього краю. Відвідали міні-лабораторії, де проводили досліди.

Гарно та насичено діти проводили своє дозвілля з польськими дітьми. Грали у футбол, волейбол, настільний теніс та цікаві ігри з аніматорами. Незабутнім залишиться в спогадах час проведений в Макдональдсі, піцерії та теревені із смачним морозивом.

Telegram Channel