Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцька районна лікарня отримала допомогу від американських благодійників (Фото)

Чергова допомога у рамках співпраці Боратинської сільської ради з Луцькою районною лікарнею

Боратинська сільська рада

Луцька районна лікарня отримала допомогу від американських благодійників (Фото)

Раніше повідомлялося, що для потреб Луцької центральної районної лікарні з ініціативи членів Україно-Американської Культурної Асоціації штату Орегон Олександра Кізіми, Володимира Ткача, Ігоря Левківа, а також представників Боратинської громади, зокрема Петра Янюка, придбали сучасне лабораторне обладнання. Це стало можливим у рамках співпраці Асоціації з відомою фармацевтичною компанією США «Medical Teams International»

Днями відбулася чергова передача медичних матеріалів на суму орієнтовно 400000 гривень. Директор районної лікарні Сергій Коновал стверджує, що така співпраця допомагає підвищувати спроможність лікарні, забезпечуючи людей якісними послугами.

 

 Член Україно-Американської Культурної Асоціації штату Орегон Олександра Кізіма переконаний, що співпраця продовжиться. Уже сьогодні Асоціацією здійснюється допомога більшості лікарень Волинської області та закладам інших областей України. У пріоритеті, при цьому, – забезпечення матеріалами та обладнанням дитячих лікарень.

Днями відбулася чергова передача медичних матеріалів на суму орієнтовно 400000 гривень. 

Сільський голова Сергій Яручик і представник депутатського корпусу Боратинської сільської ради Петро Янюк упевнені, що від такої співпраці лише виграють люди. Це важливо ще й з огляду на те, що забезпечення надання якісних послуг населенню є пріоритетом для Боратинської громади.

 

 

Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel