Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На минулому тижні волинські рятувальники ліквідували 22 пожежі та врятували двох людей

22 рази рятувальники приборкували вогонь.

vn.20minut.ua

На минулому тижні волинські рятувальники ліквідували 22 пожежі та врятували двох людей

У період 8–14 липня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 22 пожежі, здійснили 10 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема 8 липня під час ліквідації пожежі у багатоквартирному будинку в місті Рожище працівники 3-ої ДПРЧ врятували власника однієї з квартир, а 11 липня бійці 25-ої ДПРЧ врятували 68-річного річного чоловіка з інвалідністю, який самотужки не міг вийти з охопленої вогнем квартири на проспекті Волі.

11 липня бійці 25-ої ДПРЧ врятували 68-річного річного чоловіка з інвалідністю, який самотужки не міг вийти з охопленої вогнем квартири на проспекті Волі. 

9 липня рятувальники 14-ої ДПРЧ ліквідували пожежу сухої трави та чагарників на площі 0,1 га на вулиці Шкільній у селищі Ратне.

14 липня співробітники 9-ої ДПРЧ міста Горохова та працівники групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення були залучені до пошуку тіла 28-річного чоловіка, який втопився у ставку в селі Печихвости Горохівського району.

Telegram Channel