Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Колектив «Волинські забавлянки» взяв участь у Міжнародному фестивалі «Слов’янський вінець» у Болгарії

Учасники фольклорного колективу «Волинські забавлянки» разом зі своїм керівником Оксаною Годлевською.

lutskrada.gov.ua

Колектив «Волинські забавлянки» взяв участь у Міжнародному фестивалі «Слов’янський вінець» у Болгарії

На огляд журі колектив представив фольклорну композицію «Дай нам, Боже, в добрий час»

Учасники фольклорного колективу «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи №2 (керівник Оксана Годлевська) нещодавно повернулися з Болгарії, де взяли участь у багатожанровому Міжнародному фестивалі-конкурсі "Слов'янський вінець", інформує Луцька міська рада.

Результат участі – диплом 2 ступеня в номінації «вокал» та Кубок фестивалю. Конкурс оцінювало міжнародне журі у складі представників різних країн Європи. Україну представляла заслужена артистка України Світлана Весна (Канюк) —співачка, ведуча телевізійних програм і концертів.

Колектив представляв Україну і на Гала-концерті в Золотих Пісках, учасниками якого стали кращі колективи фестивалю.

На огляд журі колектив «Волинські забавлянки» представив фольклорну композицію «Дай нам, Боже, в добрий час», в якій звучали автентичні пісні волинського краю, що зібрані та розшифровані керівником колективу. Вміло презентувала народно-обрядові композиції солістка Христина Герасимчук.

Колектив представляв Україну і на Гала-концерті в Золотих Пісках, учасниками якого стали кращі колективи фестивалю. Діти не тільки активно брали участь в самому процесі фестивалю-репетиції та виступи поєднували з відпочинком на Чорноморському узбережжі Болгарії.

 

Юні лучани здобули диплом ІІ ступеня.
Юні лучани здобули диплом ІІ ступеня.

 

Telegram Channel