Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
«Розмаїття літніх фарб» представили у Ковелі

На відкриття завітав і ковельський міський голова Олег Кіндер.

volyn-museum.com.ua

«Розмаїття літніх фарб» представили у Ковелі

Напередодні Дня міста ковельські художники представили мистецький доробок

Роботи 22 авторів можна оглянути в одному з виставкових залів Ковельського історичного музею. Чимала їх частина присвячена саме рідному місту, інформує Музейний простір Волині.

Привертають увагу полотна уже знаних і добре відомих у Ковелі майстрів – Оксани Цюп’яшук, Світлани Солодун, Оксани Онищенко, Іванни В’юн, Лариси Іщук, Ольги Комісарик, Ірини Кондратович, Марії Сорокіної, Альони Федік. Цікаво подивитись і на роботи молодих художників - Мирослави Клівак Анни Хомич та Анни Карпюк.

На виставці свою творчість демонструють як професіонали, так і любителі. Приміром, Віра Журба – бібліотекар. Впродовж останніх років захопилась живописом. Її персональні виставки уже пройшли у Ковелі та Володимирі-Волинському. Тетяна Степанюк працює в музеї, але теж у вільний час бере у руки пензель, щоб передати свої емоції та почуття.

Привертають увагу полотна уже знаних і добре відомих у Ковелі майстрів – Оксани Цюп’яшук, Світлани Солодун, Оксани Онищенко, Іванни В’юн, Лариси Іщук, Ольги Комісарик, Ірини Кондратович, Марії Сорокіної, Альони Федік. 

Яскравою палітрою фарб вирізняється картина Євгенії Данилюк, сестри відомого художника, скульптора, нашого земляка Валентина Данилюка. Жінка почала писати у досить зрілому віці і з кожним роком її талант розкривається все більше.

Цього разу чимало чоловіків беруть участь у вернісажі – Микола Конопацький, Василь Королюк, Іван Панасюк, Микола Герес, Віктор Мельник, Ярослав Потапчук. Ковельчанам теж знайома їх творчість, адже їх роботи неодноразово виставлялись у галереї мистецтв.

Під час урочистого відкриття виставки міський голова Олег Кіндер відзначив високий рівень робіт, подякував художникам за майстерність, любов до рідного міста.

Впродовж місяця можна буде поринути у „Розмаїття літніх фарб” і вкотре переконатись, які талановиті і багатогранні люди живуть поруч з нами.

 

Telegram Channel