Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ковельчани отримають 141 тисячу матеріальної допомоги

Відповідно до місцевої програми прийнято рішення надати матеріальну допомогу.

fakty.com.ua

Ковельчани отримають 141 тисячу матеріальної допомоги

Понад 141 тисячу гривень матеріальної допомоги отримають ковельчани на лікування і соціальну підтримку

Днями працювала комісія з питань соціального захисту населення, призначення різних видів соціальних допомог та житлових субсидій, яка розглянула звернення мешканців міста. Про це повідомляє Ковельська міська рада з посиланням на директор територіального центру соціального обслуговування Діану Возну.

Відповідно до місцевої програми прийнято рішення надати матеріальну допомогу. На лікування і підтримку тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах 48-ми особам надано коштів на суму 46100 гривень.

На лікування і підтримку тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах 48-ми особам надано коштів на суму 46100 гривень.  

Десять жителів міста, хворим на онкологічні захворювання, виплатять 50 тисяч гривень. Четверо хворих на рідкісні орфанні захворювання виплатять понад 23 тисячі гривень. Чотири сім’ї учасників АТО і ООС отримають 5 тисяч гривень.

Три особи, які прийняті на військову службу за контрактом в Збройні сили України – 15 тисяч гривень. 2 тисячі гривень виплатять на  лікування дитини, хворої на ДЦП.

Telegram Channel