Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Російські спецслужби ретельно перевіряють українців, які вперше в'їжджають у Крим

Перш, ніж їхати в Крим, треба добре подумати.

investigator.org.ua

Російські спецслужби ретельно перевіряють українців, які вперше в'їжджають у Крим

Українські громадяни проходять через тривалі допити

Співробітники ФСБ і прикордонної служби РФ дуже ретельно перевіряють громадян України, які вирішили вперше з моменту окупації Криму перетнути адміністративний кордон. Про це попередив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у фейсбуці, пише LB.ua.

"Останнім часом щодня адміністративний кордон з окупованою територією АР Крим перетинає від 8 до 10 тисяч громадян України, для порівняння в зимово-весняний час – удвічі менше. З цікавого – відповідно до проведеного аналізу-опитуванням жителів анексованого Криму, значна частина уникає відповідей з приводу порушень прав людини з боку окупаційної влади", - написав Аброськін.

За даними поліції, співробітники ФСБ і прикордонної служби РФ дуже ретельно перевіряють тих громадян України, які мають реєстрацію на материковій частині України і вперше перетинають лінію розмежування. Перевірки тривають не менш ніж годину.

За даними поліції, співробітники ФСБ і прикордонної служби РФ дуже ретельно перевіряють тих громадян України, які мають реєстрацію на материковій частині України і вперше перетинають лінію розмежування. Перевірки тривають не менш ніж годину, і більшу частину таких громадян доправляють у Джанкой, в Армянськ або Сімферополь, де проводять тривалі допити, вказав перший заступник голови Нацполіції.

"Тому громадянам України, які прийняли рішення вперше з моменту окупації виїхати на відпочинок до Криму, потрібно дуже добре задуматися", - застеріг він.

Telegram Channel