Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Нововолинську говоритимуть про торгово-офісний центр, свинарник та житлові будинки

novovolynsk-rada.gov.ua

У Нововолинську говоритимуть про торгово-офісний центр, свинарник та житлові будинки

23 липня в місті відбудуться громадські слухання

Про проведення громадських слухань щодо обговорення та розгляду містобудівної документації – Детальних планів території повідомила Нововолинська міська рада.

Насамперед говоритимуть про будівництво та обслуговування торгово-офісного об’єкту на проспекті Степана Бандери, 98 (в районі автомобільної стоянки). На порядку денному також будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку в житловому кварталі в районі вулиць Грушевського – Небесної Сотні – Олени Пчілки.

Ще однією темою громадських слухань є реконструкція свинарника під гараж з адміністративними приміщеннями на вулиці Сокальській, 36. 

Ще однією темою громадських слухань є реконструкція свинарника під гараж з адміністративними приміщеннями на вулиці Сокальській, 36. Також на слуханнях йтиметься про будівництво та обслуговування кварталу індивідуальної житлової забудови в районі вулийф Заводської (між ділянкою колишнього цегельного заводу і межею міста від села Низкиничі).

Громадські слухання відбудуться 23 липня об 11.00 у приміщенні виконкому за адресою: м. Нововолинськ, просп. Дружби, 27, каб. 304.

Telegram Channel