Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як святкували День села в Озденіжі

Озденіжців вітали артисти з села Іванчиці Рожищенського району.

РД "Проствіта"/facebook

Як святкували День села в Озденіжі

Урочистості розпочалися молебнем, який звершив настоятель храму Ікони Казанської Божої матері

Працівники та аматори сцени РД «Просвіта» вже другий рік поспіль беруть участь в проведені цього свята, повідомляє Рожищенський районний дім "Просвіта" на своїй сторінці у "Фейсбук".

Урочистості розпочалися молебнем, який звершив настоятель храму Ікони Казанської Божої матері. Після вступного слова ведучої Наталія Марценюк озденіжців вітали артисти з села Іванчиці Рожищенського району разом з завідуючою клубом Ольгою Малюгою.

Особливу популярність серед відвідувачів мав смачний куліш, що його приготував виходець з Озденіжа, художник відомий далеко за межами Волині Євген Лавренюк. 

Теплими оплесками та схвальними вигуками приймали гості свята народний аматорський вокальний ансамбль «Колорит», керівник Світлана Павлючик та народний аматорський духовий оркестр, керівник Валентин Чербаджі.

Неймовірний сплеск позитивних емоцій односельцям подарував своїми музичними вітаннями Артем Степанюк. Власне, хлопець є головним ініціатором та організатором цього дійства. Концертну програму завершив Сергій Горбач.

Свято продовжилося запальною дискотекою та безкоштовним частуванням. Особливу популярність серед відвідувачів мав смачний куліш, що його приготував виходець з Озденіжа, художник відомий далеко за межами Волині Євген Лавренюк.

 

Telegram Channel