Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинян запрошують пробігти з Польщі в Україну

Таким Екомарафон був у 2018 році

Екомарафон

Волинян запрошують пробігти з Польщі в Україну

Транскордонний пробіг відбудеться напередодні Екомарафону «Світанок Світязя» – 9 серпня

Про це інформує прес-служба Екомарафону. Пробіг розпочнеться стартом в Польщі, поблизу переправи в с. Збереже, далі понтонним мостом до України і польовими дорогами в напрямку с. Адамчуки і знову в напрямку до с. Збереже. 

Старт знаходиться на польській стороні, а фініш на українській стороні за 100 метрів від кордону.

Дистанція, яку подолають учасники бігом сягає 5 кілометрів. Старт знаходиться на польській стороні, а фініш на українській стороні за 100 метрів від кордону.

Із собою необхідно мати біометричний закордонний паспорт або звичайний закордонний паспорт із відкритою візою.

До слова, «Світанок Світязя» відбудеться 10 серпня на березі озера Світязь, що у Шацькому районі з нагоди «Європейських днів Добросусідства 2019». Реєстрація на участь у забігах триває тут. Для участі в транскордонному пробігу «Пробіг Полісся» просять сконтактувати за номером телефону +380952206028 для узгодження деталей.

ЕКОМАРАФОН «СВІТАНОК СВІТЯЗЯ-2019» – це перший на Волині марафонський біг та заїзд лижеролерів на дистанції 42,195 км, який відбудеться в Шацькому національному парку вже вдруге! 

Основне гасло змагання: «Відпочивай активно і збережи Екосистему»!   

Маршрут марафону проходитиме лісом, асфальтованою дорогою повз найглибшого озера України - Світязь! На цьому шляху ви зануритесь в первозданну природу Шацького Національного парку, подолаєте непрості випробування ранкового марафонського бігу під час сходу Сонця та відчуєте шалений драйв, який дарує лише цікавий край озера Світязь. Разом із пристрастю до марафону, ми також пропагуємо незліченні туристичні дороги Шацького Національного парку, які насправді варті того, аби їх відкрив для себе кожен мандрівник. У рамках Екомарафону 10 серпня відбудеться перший в Україні пробіг по воді 400 м, дитячі пробіги по воді 100 м, півмарафон, естафета, біг по шосе 5 км, а 10 серпня вкотре пройде «Пробіг Полісся – перший польсько-український транскордонний пробіг», «Bieg Polesie – pierwszy polsko-ukraiński bieg transgraniczny». 

 

Telegram Channel