Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Завершують ремонт дороги Цир – Лахвичі – Люб’язь

Тепер через села проляже нова дорога.

lubeshivska-gromada.gov.ua

Завершують ремонт дороги Цир – Лахвичі – Люб’язь

Загальна кошторисна вартість ремонту становить більше 12 млн грн

Капітальний ремонт частини дороги загального користування Цир – Лахвичі – Люб’язь протяжністю 3,3 км, який  розпочали у 2018 році, завершують, інформує Любешівська ОТГ.

Любешівський селищний голова Олег Кух разом з начальником відділу розвитку інфраструктури та комунальної власності Ігорем Комар-Стаховським побували у селі Цир, де зустрілися і поспілкувалися з представниками підрядної організації ТОВ Луцька ДПМК та провідним інженером відділу технічного нагляду департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Віталієм Зіньковим.

На даний момент працівники Луцької ДПМК якраз ліквідовують допущені дефекти та пояснив причини їх виникнення, а також запевнив, що всі недоліки та дефекти будуть усунені, після чого нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки.  

Перше, що цікавило очільника громади, це усунення недоліків, допущених при проведенні ремонтних робіт в минулому році, і якість самого ремонту. Представник облдержадміністрації Вітатлій Зіньков зазначив, що на даний момент працівники Луцької ДПМК якраз ліквідовують допущені дефекти та пояснив причини їх виникнення, а також запевнив, що всі недоліки та дефекти будуть усунені, після чого нанесуть розмітку і встановлять дорожні знаки. Окрім того, підрядник дає гарантію на проведений капітальний ремонт до 5 років.

По закінченню цього об’єкта, ремонтні роботи розпочнуться на незавершеному об’єкті дороги загального користування до села Деревок.

Telegram Channel