Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Любомльському районі рятувальники побували на жнивах

Порушення правил експлуатації комбайнів, машин та агрегатів – одна з причин пожеж.

vl.dsns.gov.ua

У Любомльському районі рятувальники побували на жнивах

Вони пильнують за виконанням аграріями протипожежних вимог під час жнивної кампанії

17 липня працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели інструктажі серед працівників сільськогосподарського підприємства «Куснище» та серед мешканців села Куснище Любомльського району щодо недопущення виникнення пожеж під час жнив. Про це інформує Управління ДСНС у Волинській області.

Рятувальники поінформували аграріїв, що основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації комбайнів, машин та агрегатів, а також – випалювання стерні. 

Рятувальники поінформували аграріїв, що основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації комбайнів, машин та агрегатів, а також – випалювання стерні. Співробітники ДСНС наголосили, що за порушення правил пожежної безпеки, що призвели до пожеж на жнивних полях, передбачена сувора адміністративна відповідальність.

 Під час рейду були поширені друковані матеріали з детальним роз’ясненням вимог пожежної безпеки під час збирання, транспортування, зберігання та переробки врожаю.

Telegram Channel