Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
ЦВК оголосила попередження двом кандидатам з Волині

Кандидати порушили законодавство

Укрінформ

ЦВК оголосила попередження двом кандидатам з Волині

Центральна виборча комісія оголосила попередження двом кандидатам в одномандатних виборчих округах №21 та №22 в межах Волинської області через порушення ними термінів відкриття рахунків виборчих фондів

Зокрема, ЦВК оголосила попередження двом «мажоритарникам» з Волині: кандидату по округу №21 Андрію Леву («Слуга народу») та кандидату по округу №22 Юрію Моклиці («Європейська Солідарність»).

У постанові йдеться, що відповідно до частини першої статті 48 Закону України «Про вибори народних депутатів України» кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі зобов’язаний відкрити рахунок свого виборчого фонду не пізніш як на десятий день з дня його реєстрації Центральною виборчою комісією. 

ЦВК оголосила попередження двом «мажоритарникам» з Волині: кандидату по округу №21 Андрію Леву («Слуга народу») та кандидату по округу №22 Юрію Моклиці («Європейська Солідарність»).

Загалом аналогічні попередження  отримали 684 кандидатам у народні депутати в одномандатних виборчих.

Нагадаємо, ранше ЦВК не оголошувала канддатам із Волині Олегу Місіруку (по ОВО №21, самовисування) та Тарасу Бойку (по ОВО №23, «Рідне місто»).

Джерело: Опора Волинь
Telegram Channel