Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На неправомірні дії державних реєстраторів надійшло 24 скарги

Продовжує свою діяльність комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.

ГТУЮ у Волинській області.

На неправомірні дії державних реєстраторів надійшло 24 скарги

Кожен, хто вважає, що його права порушені, може звернутися до Головного територіального управління юстиції у Волинській області

Продовжує свою діяльність комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, яка покликана захищати права громадян від неправомірних дій державних реєстраторів, інформує Головне територіальне управління юстиції у Волинській області.

Протягом шести місяців 2019 року на розгляд комісії надійшло 24 скарги з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. 21 скаргу розглянули у встановлені законодавством терміни, за результатами чого ухвалено 10 рішень про задоволення скарг та поновлено права фізичних та юридичних осіб. Окрім цього, по 7 скаргах відмовлено.

21 скаргу розглянули у встановлені законодавством терміни, за результатами чого ухвалено 10 рішень про задоволення скарг та поновлено права фізичних та юридичних осіб. Окрім цього, по 7 скаргах відмовлено.  

Стосовно державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань звернення відсутні.

Нагадуємо, що кожен, хто вважає, що його права порушені рішенням, дією або бездіяльністю державного реєстратора у сфері державної реєстрації речових прав та/чи бізнесу, може звернутися зі скаргою до Головного територіального управління юстиції у Волинській області чи до Міністерства юстиції України.

Telegram Channel