Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Траса «Київ-Ковель-Ягодин» розблокована: питання видачі дозволів врегулювали на рівні Мінінфраструктури

Подивимося...

Фото: Волинська ОДА

Траса «Київ-Ковель-Ягодин» розблокована: питання видачі дозволів врегулювали на рівні Мінінфраструктури

Це стверджують у Волинській ОДА

У вівторок, 23 липня 2019 року, в селі Люблинець Ковельського району водії вантажних автомобілів перекрили трасу «Київ-Ковель-Ягодин». Такий чином вони висловили своє невдоволення порядком видачі дозволів на міжнародні перевезення. Зокрема тим, що квота 2019 року дочасно вичерпується. Враховуючи соціальне напруження, яке зростає серед перевізників, т.в.о. голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук взяв на особистий контроль вирішення цього питання, повідомляє Волинська ОДА.

Зокрема, вчора, 23 липня, він у телефонному режиму спілкувався з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном.

Трасу «Київ-Ковель-Ягодин» розблоковано, а питання видачі дозволів перевізникам наразі врегульовано.

— Враховуючи те, що була заблокована стратегічна траса в напрямку митного посту «Ягодин», та напруга серед перевізників зростала, я вирішив особисто телефонувати міністру Омеляну. В результаті переговорів, Володимир Володимирович доручив директору департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Мінінфраструктури Віктору Сасіну розглянути всі проблемні питання щодо видачі дозволів на міжнародні перевезення та врегулювати їх, що й було зроблено, – зазначив Олександр Олексійович.

Таким чином, завдяки особистому втручанню Олександра Киричука та проведеним переговорам як з перевізниками, так і з профільним міністерством, трасу «Київ-Ковель-Ягодин» розблоковано, а питання видачі дозволів перевізникам наразі врегульовано.

Telegram Channel