Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Затурцях говорили про нелегальних працівників

Селян переконували працювати легально.

ДСЗ

У Затурцях говорили про нелегальних працівників

Фахівці центру зайнятості та Держпраці проводять роз'яснювальну роботу у громадах

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Яцюк спільно з головним інспектором управління Держпраці у Волинській області Елеонорою Матвіюк відвідали Затурцівську об’єднану територіальну громаду (ОТГ), де зустрілися із головою Володимиром Патійчуком та іншими спеціалістами сільської ради.

Фахівці служби зайнятості поінформували присутніх про ситуацію на ринку праці та її послуги. Зокрема, йшлося про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, сприяння безробітним у започаткуванні власної справи, підготовку кадрів, стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць. 

Уклали договір на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Одним із актуальних питань, яке обговорювали під час зустрічі, було питання щодо легалізації зайнятості населення та підвищення рівня заробітної плати – підґрунття для поліпшення добробуту громадян. Зрештою, ініціювали створення робочої групи щодо легалізації робочих місць при Затурцівській ОТГ.

Як результат, уклали договір на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Telegram Channel