Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Подбали про маленьких пацієнтів волинського санаторію «Дачний»

Для закладу придбали нове обладнання.

vodtmo.org.ua

Подбали про маленьких пацієнтів волинського санаторію «Дачний»

Завдяки тісній співпраці із громадською організацією «Всеукраїнська спілка батьків дітей з вадами слуху» (голова Ірина Лисенко) в оздоровниці вдалося поліпшити умови для реабілітації хворих

Зокрема, тут придбали 2 сучасні гідромасажні ванни для сеансів водолікування (гідротерапії). Це стало можливим завдяки проведенню 2 курсів реабілітаційного лікування для дітей з вадами слуху з усієї України, які у березні та травні 2019 року перебували в санаторії. За це «Дачному» перерахували 400 тис гривень.

Процедури сприяють нормалізації тонусу м’язів нижніх кінцівок, зняттю втоми ніг, поліпшенню периферичного крово- і лімфо обігу, мають загальний тонізуючий ефект, зменшують біль, набряки нижніх кінцівок, тощо.

Водолікування ефективно використовується при захворюваннях нервової системи в тому числі для хворих з ДЦП, з наслідками травм, із захворюваннями опорно-рухового апарату, органів дихання, ендокринної системи, шлунково-кишкового тракту та ін. Процедури сприяють нормалізації тонусу м’язів нижніх кінцівок, зняттю втоми ніг, поліпшенню периферичного крово- і лімфо обігу, мають загальний тонізуючий ефект, зменшують біль, набряки нижніх кінцівок, тощо.

Не забувають благодійники і про пацієнтів Волинської обласної дитячої лікарні. Нещодавно члени Клубу «40 петель добра «Ковель» відвідали онкогематологічне дитяче відділення та вручили в’язані м’які іграшки хворим хлопчикам і дівчаткам. Такі візити волонтерів приносять малечі радість, що допомагає в нелегкому лікуванні.

Telegram Channel