Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Київщині злапали педофіла, який вчинив розпусні дії відносно шестирічної дівчинки

Немає слів...

Фото: Національна поліція

На Київщині злапали педофіла, який вчинив розпусні дії відносно шестирічної дівчинки

Жертва є ще й родичкою цього негідника...

Поліція затримала чоловіка-збочинця в одному із сіл Васильківського району. Від негідника постраждала шестирічна дівчинка.  

У ході досудового розслідування було встановлено, що близько 17.00 дитина підходила до свого помешкання. Біля будинку її зустрів чоловік, з яким вона перебуває у родинних відносинах і з метою задоволення своїх сексуальних потреб, запропонував їй зайти до хати. Мовляв, хоче навчити як «переглядати іграшки на мобільному телефоні».

Користуючись її безпорадністю та відсутністю батьків чи інших дорослих осіб, які б могли перешкодити вчиненню цього злочину, почав чинити розпусні дії.

Довірлива дитина погодилась. Користуючись її безпорадністю та відсутністю батьків чи інших дорослих осіб, які б могли перешкодити вчиненню цього злочину, почав чинити розпусні дії, повідомляє УНІАН з посиланням на Нацполіцію Київщини. 

У ході слідства було опитано рідних дівчинки та її саму. При допиті ж самого розпусника, останній у скоєному зізнався.

Старшим слідчим Васильківського відділу поліції складено та вручено розпуснику письмове повідомлення про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх,- караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).  

До суду подано клопотання щодо застосування до чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Telegram Channel