Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Зарічному 22-річний молодик забив до смерті 62-річного односельця

Як же ж так?!

Ілюстративне фото: Главком

У Зарічному 22-річний молодик забив до смерті 62-річного односельця

Трагедії передував конфлікт між чоловіками

Двох мешканців селища Зарічне 27 липня близько 20-ї години госпіталізували до лікарні. У 22-річного чоловіка медики діагностували колото-різану рану поперекової ділянки, а у 62-річного —  закриту черепно-мозкову травму та внутрішньо-мозковий крововилив. Попри вжиті реанімаційні заходи пенсіонер від отриманих травм помер, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Попри вжиті реанімаційні заходи пенсіонер від отриманих травм помер.

Поліцейські попередньо встановили, що поблизу місцевого магазину відпочивали дві компанії, в одній із яких старший чоловік напідпитку лаявся та ображав жінку. До нього підійшов і зробив зауваження 22-річний односелець. Між чоловіками виникла сварка і штовханина, у результаті якої пенсіонер упав. Конфлікт вщух, проте ненадовго: 62-річний житель райцентру продовжив нецензурно висловлюватися на адресу молодика. Той не стерпів образ і, коли наблизився до дебошира, отримав удар ножем у спину. Поранений у відповідь наніс тілесні ушкодження нападнику.

Обох потерпілих госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Утім, отримані травми виявилися несумісні із життям старшого учасника сутички, який на ранок 28 липня помер.

Слідчі Зарічненського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), у рамках якого встановлюють усі обставини події. Вирішується питання про повідомлення 22-річному чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Наразі він перебуває у лікарні.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років.

Telegram Channel